Win mijn nieuwe boek The Ultimate Prezi Guide!

Prezi Book Giveaway

Prezi.com heeft zojuist een geweldige blog gepost met 10 manieren om Prezi te leren met een superleuke giveaway 🙂

Mijn nieuwe boek, The Ultimate Prezi Guide. Prezi.com geeft maar liefst 10 exemplaren weg. Je hoeft alleen maar op de blogpost te reageren met jouw favoriete manier om Prezi te leren.

We want to make it even easier for you to learn all things Prezi, so we’re giving away ten free copies of The Ultimate Prezi Guide. Entering the giveaway is simple—just post your favorite Prezi learning resource, whether it be a link to a YouTube video, blog post, tutorial, article, or whatever in the comments section below this article. Additionally, you can share this article via Twitter—by clicking the “Tweet” button underneath the title—to increase your chances of winning.* We will be picking a winner next Wednesday, November 13, at 9am PST.

So tell us, what’s your favorite way to learn how to use Prezi?

Meer informatie over dit nieuwe (Engelstalige) boek vind je op prezibook.com.

3 comments

  1. Voor mij geldt dat ik over elk -voor mij- nog onbekend onderwerp, heel graag eerst wil lezen. Theorie dus, daarna ga ik over tot de praktijk.

    The Ultimate Prezi Guide! zou mij dus bijzonder welkom zijn. Geldt deze aktie nog?

    Met vriendelijke groet,
    Hanneke Tinor-Centi

Comments are closed.