Wil jij alles weten over Prezi Next? Volg onze workshop!

Benieuwd naar de nieuwe versie van Prezi, Prezi Next? Dan ben je bij ons, Prezi University, aan het juiste adres. Naast onze online training bieden wij ook een fysieke workshop Prezi Next aan.

Prezi Next werkt volledig op HTML5 en is gebaseerd op conversational presenting. Met deze manier van presenteren vertel je een verhaal. Prezi Next is de perfecte online tool om je te helpen jouw verhaal te vertellen. Nieuwsgierig?

De eerstvolgende workshop Prezi Next staat gepland op 19 september en vindt plaats bij Seats2Meet in Utrecht. Tijdens deze workshop ga je samen met onze docent aan de slag met Prezi Next. De workshop bestaat uit zowel theorie als praktijk, je gaat dus ook daadwerkelijk aan de slag. Aan het einde van de ochtend ben jij helemaal bekend met Prezi Next en kun je direct aan de slag. Mocht je achteraf nog vragen hebben dan kun je uiteraard bij ons terecht.

Bij deze workshop krijg je GRATIS de 5e editie van het boek Presenteren met Prezi.
De gehele workshop hebben wij gebundeld in een cursusboek die je na de workshop mee naar huis neemt. Zo kun je thuis alles nog eens rustig nalezen.

Wij geven workshops op de volgende data:
19 september 2017 – Utrecht
18 oktober 2017 – Utrecht
14 november 2017 – Utrecht
13 december 2017 – Utrecht

Seets2Meet is gemakkelijk te bereiken met het openbaar vervoer.
Klik voor meer informatie op deze link!