Wat hebben de 1000 beste prezi’s gemeenschappelijk? (en gratis 30 icons)

Wat een geweldig nieuws!
Prezi heeft inmiddels 60 miljoen gebruikers en maar liefst 1 miljard views.

Prezi bedankt 60 miljoen gebruikers

 

 

 

 

 

 

 

Om jou als gebruiker te bedanken heeft Prezi geprobeerd te achterhalen wat we kunnen leren van al die prezi’s, zodat jouw volgende presentatie nog beter wordt.
Prezi heeft de 1000 beste prezi’s onder de loep genomen en onderzocht wat ze gemeenschappelijk hebben. Wat is het geheime recept? Uit het onderzoek komt een gemiddelde naar voren van:

  • 23 objecten (shapes)
  • 40 afbeeldingen
  • 1 video
  • 27 padnummers (views)

Hieruit kun je concluderen dat je veel afbeeldingen moet gebruiken, een enkele video wordt aangeraden en je presentatie niet te kort moet zijn en zeker ook niet te lang. Een presentatie die bestaat uit 27 stappen of views wordt blijkbaar als heel prettig ervaren.

Prezi heeft het nog eens samengevat in deze prezi:

Tot slot, omdat visueel nu eenmaal belangrijk is, heeft Prezi een iconpack samengesteld die je direct kunt downloaden. Je kunt ook onderstaande prezi kopiëren naar je eigen account en ze daarna gebruiken in je eigen prezi’s. Veel plezier ermee!

P.S. Om bovenstaande prezi te kopiëren naar je eigen account, klik je op de link linksboven in de prezi. Er opent dan een nieuw scherm met de prezi. Klik daarna op de knop Save a copy. Je moet daarvoor wel ingelogd zijn in je eigen Prezi account.