Volop inspiratie tijdens de 1e Prezi Inspiration Night

Prezi Inspiration Night op 10 mei 2012Gisteren vond de eerste Prezi Inspiration Night plaats in Villa Media in Tilburg. Met een kleine groep hebben we flink wat kennis gedeeld, inspiratie opgedaan en gediscussieerd over Prezi. Uiteraard in een gezellige, informele sfeer bij ons op kantoor.
Het gezelschap varieerde van beginnende Prezi-gebruikers tot een grafisch ontwerper die fantastische prezi’s maakt. Om je een idee te geven van de gespreksstof hier wat woorden die bij mij zijn blijven hangen: koffie, espresso, cappuccino, cola, water, snickers, prezi (natuurlijk), creativiteit, brainstormen, kleur, geur, sprookjes, Japan, China, storytelling, bullets, lijnen, grafisch, strak, mooi, boeken, liften, toiletten, webdesign, boekhouder, wielrennen.

Mooi om te zien dat zo’n avond zoveel interessante informatie naar boven haalt en dat het ook echt meerrichtingsverkeer is. Iedereen mag zijn of haar bijdrage leveren en dat maakt het erg leuk! šŸ™‚

Wij vonden het in ieder geval een erg geslaagde eerste Prezi Inspiration Night!

De volgendeĀ Prezi Inspiration Night is op maandag 25 juni 2012 bij Seats2meet in Utrecht tijdens de Monday Meetup van Seats2Meet.com van 15.00-17.00 (dus meer een Prezi Inspiration Afternoon). De toegang is gratis. Wel graag even inschrijven zodat we weten dat je komt. Aansluitend vindt de Monday Meetup borrel plaats. Hier graag apart voor inschrijven (ook gratis).

Prezi Inspiration NightĀ is bedoeld als informele bijeenkomst om samen te praten, discussiĆ«ren en te sparren over Prezi. Maar ook om prezi’s te bekijken en andere onderwerpen aan te snijden die met Prezi of met presenteren te maken hebben. Wil je je prezi uitproberen voor een kritisch (doch vriendelijk) publiek, dan kan dat ook. En misschien heb je nog leuke input? We horen het graag! Wellicht dat we bij volgende bijeenkomsten een thema gaan gebruiken, dus als je ideeĆ«n hebt, laat ze gerust weten!