Prezi is vernieuwd

Schermafbeelding 2016-05-04 om 08.54.55

Prezi is een innovatieve tool die daardoor blijft veranderen. Zo is er enkele weken geleden weer een hoop veranderd. Het leek ons handig om voor jullie de belangrijkste veranderingen op een rijtje te zetten:

Grafieken:
Gebruikers met een pro-account kunnen vanaf nu gebruik maken van grafieken. Met deze optie kun je gemakkelijk data vanuit Excel importeren naar je prezi in de vorm van een grafiek. Deze grafiek kun je vervolgens helemaal naar smaak aanpassen.

Downloaden:
Het is helaas niet meer mogelijk om met een gratis account je prezi te downloaden. Hiervoor moet je beschikken over een pro-account. Deze optie was voorheen wel beschikbaar met een gratis account. Je moet er nu dus zeker zijn van een werkende internet verbinding om je presentatie te kunnen downloaden.

Prezi exporteren naar PDF
Ook voor het exporteren van je prezi naar PDF heb je vanaf nu een Pro-account nodig.
Het exporteren naar PDF geeft je handige hand-outs die je kunt gebruiken om je presentatie te oefenen wanneer je geen internet of laptop bij de hand hebt.

Het is nog steeds zo dat je alleen gebruik kunt maken van de offline editor met een Pro-account. Hierin is dus niets veranderd.