Prezi boek op nr 1!

Mijn nieuwe boek Presenteren met Prezi is klaar en ligt bij de drukker. Je kunt je vast voorstellen dat ik er supertrots op ben. Natuurlijk op het werk dat het met zich mee bracht om toch op redelijk korte termijn een boek te schrijven, maar ik ben vooral trots op de geweldige mensen die met een interview in mijn boek staan. En niet zomaar mensen, wat denk je van Vincent Everts (trendwatcher), Lianne Ebbinkhuijsen (presentatiecoach), Garr Reynolds (auteur van het boek Presentation Zen), Andrew Abela (auteur van Advanced Presentations by Design) en Nancy Duarte (directeur van Duarte Design en auteur van Slide:ology). Allemaal grote namen uit de presentatiewereld. En ik ben helemaal blij dat Adam Somlai-Fischer, bedenker en grondlegger van Prezi het voorwoord voor mijn boek heeft willen schrijven.

Volgende week wordt het boek gedrukt en op 9 september 2010 wordt het gelanceerd tijdens Prezivent. En Computerboek.nl heeft nu al een geweldige actie. Je kunt het boek nu reserveren met een korting van maar liefst 20%. Deze actie duurt t/m 5 september 2010. Na lancering van deze actie stond mijn boek meteen op verkooppositie 1 bij Computerboek.nl! Nóg een reden om trots te zijn 🙂 Reserveer dus nú jouw exemplaar.

Of je komt gewoon naar Prezivent, een geweldige dag over presenteren met Prezi als rode draad en aan het eind van de dag krijg je mijn nieuwe boek gewoon GRATIS mee naar huis (als je wilt gesigneerd)!

Ik ontmoet je graag!