Prezi actie boek Prezi Hotshot

Zoals jullie vast al gehoord hebben, heeft Hedwyg een aantal weken geleden haar nieuwe boek gelanceerd: Prezi Hotshot. In dit boek worden 10 projecten omschreven waarmee je super mooie prezi’s kunt maken. Er wordt bijvoorbeeld uitgelegd hoe je jouw CV in Prezi kunt maken, hoe je een met de hand getekende prezi maakt, maar ook hoe je een bedrijfsprezi maakt. Een interessant boek dus, voor iedereen die met Prezi werkt! Wij zijn enorm blij, want het boek wordt goed ontvangen en Prezi heeft er een keileuke actie aan gekoppeld.

 

 

 

 

 

 

Via de blog van Prezi werden er negen snelle en makkelijke manieren besproken om te leren hoe je met Prezi omgaat. Je kunt hulp krijgen van Prezi zelf, maar ook zelf aan de slag door tutorials te volgen of blogposts te lezen. In deze blog werd ook aandacht besteed aan Prezi Hotshot en daar zijn wij natuurlijk hartstikke trots op. De actie van Prezi betekende dat je een exemplaar van Prezi Hotshot kon winnen door via Twitter of Instagram een afbeelding te plaatsen van jouw eigen prezi. Binnen no-time druppelden de eerste deelnemers binnen en #PreziHotshot werd een groot succes.

 

 

 

 

 

 

 

 

Een andere manier om mee te doen aan de actie was door via de speciale Facebookpagina van Prezi een bericht te versturen. Je vulde je naam en e-mailadres in, waarna je de afbeelding van jouw prezi als bijlage toevoegde.

 

 

 

 

 

 

 

 

Uiteindelijk was het natuurlijk tijd voor de bekendmaking van de winnaars. Maar liefst 10 gelukkigen werden via Twitter op de hoogte gebracht van hun winst en hebben ondertussen hun eigen exemplaar van Prezi Hotshot mogen ontvangen.

 

 

 

 

 

 

Heb jij de actie gemist? Niet getreurd. We hebben namelijk nog voldoende exemplaren van het boek Prezi Hotshot!