Over Prezi

Prezi Next is een nieuwe online presentatietool waarmee presentaties op een ándere manier worden gemaakt. Prezi is al erg populair en wordt daarom ook wel de PowerPoint killer genoemd. Want, eerlijk is eerlijk, PowerPoint is saai.

Wat is er dan zo bijzonder aan Prezi Next?
Een Prezi-presentatie bestaat in feite uit één ‘groot vel papier’ (canvas) waarop je de presentatie maakt. Je kunt hierbij inzoomen op details en uitzoomen voor overzicht. Uiteraard kun je ook hyperlinks, afbeeldingen en video’s toevoegen. Je kunt een Prezi online gebruiken, maar je kunt de presentatie ook downloaden en offline gebruiken. Je bent daarmee tijdens je presentatie dus niet afhankelijk van de internetverbinding.

Prezi kun je gratis online gebruiken op prezi.com. Je maakt een account aan en je kunt aan de slag. Tegen betaling kun je Prezi ook downloaden en offline gebruiken.

Prezi is niet moeilijk. Volg de Workshop Prezi van Prezi-expert Hedwyg van Groenendaal bij Prezi University en in een halve dag leer je alles over deze nieuwe fantastische tool. De workshops worden door heel Nederland en België gegeven. Na de workshop krijg je het boek Presenteren met Prezi GRATIS mee naar huis.

Prezi University