Over het boek

Boek Presenteren met Prezi, 5e editie

De nieuwe 5e editie werd op 26 september 2016 gepubliceerd.

De tekst van de achterzijde:
Prezi is een innovatieve tool voor het maken en geven van presentaties. Sinds de lancering in 2009 heeft deze nieuwkomer op het gebied van presentatiedesign in hoog tempo de wereld veroverd. Prezi wordt ook wel de PowerPoint-killer genoemd, en dat is niet voor niets. Prezi werkt niet met dia’s, maar met een oneindig groot canvas. Dat is voor het publiek overzichtelijker en boeiender en de boodschap blijft beter hangen. Je hebt veel creatieve vrijheid, waardoor Prezi niet alleen ideaal is voor presentaties, maar ook als hulpmiddel bij mindmapping en brainstorms.

Prezi is gemakkelijk in het gebruik en snel te leren. Behalve heldere uitleg en inspirerende Prezi-voorbeelden, bevat deze volledig geactualiseerde 5e editie twee nieuwe hoofdstukken en uitleg van de 7 stappen van het Presentatie Project Plan (PPP).

Ir. Hedwyg van Groenendaal (1971) was een van de eerste pioniers op Prezi gebied wereldwijd en heeft Prezi in Nederland echt op de kaart gezet. Eerder won ze de wereldwijde TED-Prezi wedstrijd ‘Ideas Matter’ en de 2014 Prezi Award in de categorie ‘best zoom’. Logisch dat Prezi haar al snel aanwees als officieel Prezi Expert.

Hedwyg geeft lezingen, ontwikkelt en geeft trainingen en schrijft boeken. Haar bedrijf Via Milia is uitgegroeid tot een kenniscentrum voor het web. Voor alle Prezi-activiteiten richtte ze Prezi University op en de bijbehorende blog van dit boek: www.presenterenmetprezi.nl/blog.