Nutshell: een nieuwe app van Prezi

NutshellGisteren, 10 februari 2015, lanceerde Prezi een nieuwe app voor de iPhone: Nutshell. De volledige naam is Nutshell Camera en je vindt het in de AppStore.

Met Nutshell kun je op een visuele manier een mini-story vertellen. Het werkt als volgt:

  1. Je maakt 3 foto’s
  2. Je voegt wat teksten en leuke graphics toe
  3. Delen maar!

Natuurlijk heb ik het zelf ook uitgeprobeerd en ik ben enthousiast! Mensen om mij heen zie ik het ook gebruiken en er komt heel wat leuks voorbij. In eerste instantie deed het me aan Vine denken, maar met Nutshell kun je meer. Je kunt op een heel makkelijke manier een leuk filmpje maken dat je persoonlijk naar mensen kunt sturen, maar ook op social media kunt delen.

Hieronder de officiƫle introductievideo van Prezi zelf en de bijbehorende prezi.
Meer informatie over Nutshell en voorbeelden vind je op prezi.com/nutshell.

Alvast veel plezier met Nutshell!

2 comments

  1. I like the new app! But I can’t save the photo’s to edit them into a nice video. When the app is almost ready with saving them, it switches to the start of a new set of three photo’s. What can be wrong?

    Ik vind het een hele leuke app! Helaas lukt het niet om de foto’s om te bouwen naar een filmpje. Steeds als de app bijna klaar is met het opslaan van mijn zojuist gemaakte foto’s, kom ik ineens terug bij het begin (het maken van foto’s) en ben ik mijn gemaakte foto’s kwijt. Wat kan ik daar aan doen?

Comments are closed.