Nieuwe site, nieuwe blog

Een nieuw boek geeft reden voor een nieuwe site en een nieuwe blog: Presenteren met Prezi, zowel de titel van het boek als de titel van deze site.

Leer op deze site van alles over Prezi, wat Prezi nu eigenlijk is, hoe het werkt en wat de achterliggende gedachten zijn. Volg op deze site ook de ontwikkelingen van het boek Presenteren met Prezi en denk gerust mee. Ik nodig je van harte uit om feedback te geven. En als je goede ideeën hebt, hoor ik ze graag.

Tot slot wil ik je attenderen op Prezivent, hét event over presenteren met Prezi als rode draad. Tijdens dit event zal een geweldige line-up van sprekers komen vertellen over hun expertise. Ik mag vast vertellen dat Adam Somlai-Fischer, een van de oprichters en bedenkers van Prezi, zijn verhaal komt doen. En tijdens dit event zal mijn nieuwe boek  worden gelanceerd. Prezivent vindt plaats op 9 september 2010 en je kunt je vast vooraanmelden op www.prezivent.nl. Ik heb er in ieder geval erg veel zin in! 🙂

Ik ontmoet je graag op 9 september!

One comment

Comments are closed.