NIEUW: Prezi Next

Sinds vandaag heeft Prezi een compleet nieuwe versie gelanceerd: Prezi Next.

Deze nieuwe versie van Prezi zegt vaarwel tegen Flash en draait volledig op HTML5.
Op deze manier worden je presentaties nog vloeiender en mooier!

Met deze nieuwe versie komen er ook een hoop nieuwe en handige functies bij.
Prezi Next heeft alle functies die ik zelf als designer en gebruiker miste in de voorgaande versie.

Gebruikers die al een account hebben bij Prezi kunnen eenvoudig switchen naar Prezi Next. Nieuwe gebruikers worden automatisch gekoppeld aan Prezi Next.

Prezi analytics

Een hele fijne en nieuwe functie is Prezi Analytics. Met Prezi Analytics kun je alle informatie bijhouden over de gebruikers waarmee je je presentatie deelt. Uitgebreide informatie over Prezi Analytics vind je hier.

Feedback geven

Een andere handige nieuwe functie is dat je nu feedback kunt geven in de presentatie zelf. Dit is voor mij als designer enorm handig. Nu moet ik vaak bellen of e-mailen met klanten om feedback te ontvangen. Met Prezi Next kan de klant tijdens het bekijken van de presentatie meteen feedback toevoegen.

Topics en subtopics

Het zoomen op niveau wordt nu nog beter benut door middel van topics en subtopics. Wanneer je het overzicht van je presentatie bekijkt zie je enkel de topics. Wanneer je inzoomt op een topic komen de subtopics met titels tevoorschijn. Pas wanneer je inzoomt op een subtopic zie je de extra informatie. Met deze topics en subtopics kun je nog meer diepte creëren in je presentatie.

Wil je alles leren over Prezi Next?

Houd dan onze Facebook & website goed in de gaten!