Nieuw boek: Prezi voor kids

Prezi voor kidsJa, het is zover. Volgende week komt ons nieuwe boek Prezi voor kids uit. Het eerste boek dat ik niet alleen schreef. Ik ben geweldig trots dat ik dit boek samen heb mogen schrijven met Ed van Uden. Ed is gecertificeerd mindmaptrainer en weet echt alles van mindmappen.

Ed heeft al eerder het boek Leer mindmappen voor kids geschreven, waarvan zojuist de 2e editie uit is. Ed vroeg mij of ik samen met hem het boek Prezi voor kids wilde schrijven en natuurlijk heb ik “ja” gezegd! Een boek samen schrijven is toch weer wat anders dan dat in je eentje doen. Want ineens moet je overleggen, de taken verdelen en moeten de schrijfstijlen ook bij elkaar passen. Ik moet zeggen dat dit uitermate goed is gegaan! Ed van Uden heeft zich vooral op het ‘waarom’ gericht en ik vooral op het ‘hoe’. En het resultaat mag er zijn. Het is een prachtig boek geworden met mooie illustraties van Linda Lee en uiteraard is het boek helemaal up-to-date met de nieuwe interface van Prezi.

We gaan het boek lanceren tijdens de bijzondere Prezi Inspiration Night van 26 november bij Seats2meet.com in Utrecht vanaf 17.00 uur. Bij deze wil ik je hier van harte voor uitnodigen!

Vanaf dan zal het boek ook te koop zijn. Computerboek.nl heeft een mooie actie. Tot het einde van het jaar kost het boek maar € 14,95 ipv € 19,95. Een mooier Sinterklaascadeau kun je je toch niet voorstellen?

Wil je zeker weten dat je het boek als eerste hebt, bestel dan Prezi voor kids via deze link.
Je kunt ook eerst het eerste hoofdstuk van Prezi voor kids lezen.

2 comments

  1. Vanaf een jaar of 8 is zeker goed te doen voor de kinderen. Ik geef Prezi-lessen aan alle groepen van de basisschool, vooral ook om te kijken hoe kinderen van de groepen 1 t/m 4 het oppakken.

Comments are closed.