Mooi Prezi 3D-voorbeeld

Heel graag breng ik jullie deze keer 3D-prezi onder de aandacht. De prezi is gemaakt door Missing Link, een bedrijf uit Johannesburg, Zuid-Afrika dat presentaties maakt. De website van Missing Link moet je ook zeker even bekijken! Ze bevat waardevolle (en grappige!) tips voor presentaties, zoals deze: “If you have to even ask if clip-art is ok, we have a bigger problem than we thought.”

De prezi “Free falling through Prezi” ziet er adembenemend uit. Dit komt door de mooie graphics, maar vooral door het gebruik van een 3D-achtergrond. Doordat deze achtergrond met een iets andere snelheid beweegt dan de voorgrond krijg je een extra dimensie, dat een 3D effect oplevert. Door het diepte-effect in de afbeelding zelf wordt dat effect nog eens versterkt. Kortom, een mooi staaltje Prezi-vakmanschap!

Ik ben niet de enige die onder de indruk is van deze prezi. Ook Prezi.com was zó onder de druk dat ze Missing Link hebben gevraagd deze prezi als template aan te bieden. Je kunt nu dus zelf ook deze prezi als basis gebruiken. Je vindt de template als volgt:

  1. start een nieuwe prezi;
  2. vul een titel en eventueel een omschrijving (description) in;
  3. kies de template Free Fall in het overzicht van templates;
  4. en maak je eigen fantastische Free Fall prezi!

 

 

One comment

Comments are closed.