De 2e editie van Presenteren met Prezi komt eraan!

Presenteren met Prezi 1e editieAls ik even terug in de tijd ga, dan lijkt het allemaal nog zo kort geleden. Op 9 september 2010 lanceerde ik mijn tiende boek Presenteren met Prezi tijdens Prezivent en binnen twee weken was het uitverkocht. Het werd het best verkopende computerboek van Nederland bij www.computerboek.nl.

Prezi heeft het afgelopen half jaar veel nieuwe features gelanceerd en aanpassingen doorgevoerd. Zo zijn templates geïntroduceerd en heeft de zebra een facelift gekregen. Nieuw zijn ook shapes en sjablonen. Het maken van een pad is flink verbeterd door de path thumbnails en onlangs zijn de fonts en kleuren compleet vernieuwd.

In de 3e druk van Presenteren met Prezi had ik al een paar belangrijke wijzigingen verwerkt, maar nu is het echt wel tijd geworden voor een geheel nieuwe editie. Ik heb nog geen definitieve verschijningsdatum, maar ik verwacht ergens eind januari of begin februari 2012.

In het nieuwe boek wil ik graag enkele quotes opnemen van lezers van mijn boek Presenteren met Prezi. Plaats daarom je quote bij dit artikel (met je naam!) en misschien kom je in de 2e editie van Presenteren met Prezi! 🙂

Bij een nieuwe editie hoort natuurlijk een nieuw omslag. Ik ben er blij mee en ben benieuwd wat jullie ervan vinden.Presenteren met Prezi 2e editie

16 comments

 1. Prezi een prachtige presentatietool, een 2e editie van een overduidelijk instructieboek, geschreven door een vakvrouw, dat is een win, win, win situatie!

 2. Als deze editie net zo praktisch en vlot geschreven is als de eerste, is het absoluut een aanrader.

 3. Met Prezi heb je echt een dynamische presentatietool tot je beschikking. Je presentatie wordt levendiger en omdat de makers van Prezi echt naar je luisteren wordt Prezi steeds aangevuld met nieuwe features. Hedwyg heeft met haar 1e editie bewezen de onbesliste ‘Prezispecialist’ te zijn. Ik kan niet wachten op de 2e editie om de nieuwe mogelijkheden te ontdekken van Prezi.

 4. ” Prezi prikkelt je intuitie en creativiteit, geeft inzicht sneller dan je verwacht. Daar word je blij van…”

  En Hedwig, je boeken leiden in een versneld tempo naar de gewenste resultaat! Fantastisch zoals we altijd van je gewend zijn…

 5. Op boeiende wijze neemt Hedwyg je in haar publicaties en workshops mee in de wondere wereld van Prezitation. Wellicht een titel voor Hedwyg’s derde boek over dit onderwerp: “Hoe om te gaan met mensen met een prezi-verslaving!”.

 6. Prezi is een hip programma. Het gaat met zijn tijd mee en heeft voor elke presentatie een andere stijl of andere hulpmiddelen die er te gebruiken zijn in de presentatie. Dit boek is echt een topper om prezi van top tot teen te ontdekken. Prezi is echt geweldig!

 7. Mijn studenten van het Grafisch Lyceum Utrecht zijn aangenaam verrast als ik ze kennis laat maken met Prezi. Ben zelf een digibeet, maar met je boek, ben ik in staat, om jonge mensen voor te bereiden op de arbeidsmarkt.

 8. Begin één keer met Prezi en je gaat als vanzelf beter nadenken over boodschap en presentatie. Je verhaal wordt sterker en landt beter bij je publiek. Wat wil een mens nog meer?

 9. Ik zet Prezi in als nieuwe tool binnen mijn vakgebied (grafisch ontwerp). Het past goed in deze tijd en bij mijn manier van werken. Naast het ‘oneindige canvass’, zijn er ‘oneindig’ veel mogelijkheden.
  De basis heb ik geleerd bij Hedwyg in de masterclass en via haar eerste Preziboek. Ik kijk uit naar de 2e editie!

 10. Ik heb Prezi ook gebruikt tijdens mijn afstudeerpresentatie. De examinatoren waren blij verrast! Ik ben benieuwd wat voor toevoegingen het boek gaat brengen!

Comments are closed.