Al 10 dagen in de wolken!

TEDSuper-super-super trots ben ik! In mijn vorige blog scheef ik over de TED – Prezi wedstrijd en vroeg ik je te stemmen op mijn prezi. Donderdagochtend 28 februari 2013 kreeg ik een mailtje van Prezi dat ik bij de tien finalisten zat.

PreziDaar had ik stiekem op gehoopt. Ik kon die dag niet meer ophouden met lachen en het was helemaal goed zo! Totdat… ik ‘s avonds een berichtje kreeg van Prezi dat ik had gewonnen! Wat? Gewonnen? Ja! Nee… Echt? Ja, echt waar!

Ik ben er nog stil van… Een grotere eer kan ik me namelijk niet voorstellen 🙂

Alle media-aandacht is vet natuurlijk, maar ook dat TEDxAmsterdam mij vorige week vroeg voor een plek in het programmateam. Je snapt dat ik daarom al ruim 10 dagen in de wolken ben!

Dank jullie wel voor het stemmen, alle feedback en de fantastische reacties!
Hedwyg van Groenendaal

Lees de blog van TED over de wedstrijd
Lees de blog van Prezi.com
En als je ‘m gemist hebt: de winnende prezi IDENTITY
Artikel op Upstart Business Journal
Artikel op Business Insider

Bekijk hier de originele TED talk van Bryan Stevenson:

One comment

  1. […] tijd. Daarna mocht de jury en publiek vragen stellen. Na de pauze vertelde Ton Oerlemans over de winnende TED/Prezi IDENTITY van Hedwyg van Groenendaal. Deze werd vervolgd door een Prezi update, Visual Storytelling van Marco […]

Comments are closed.